#gruemenu.grue

Wijkagent Almere Centrum
(foto: © Dion Ringeling)

telefoon:
0900 8844
(afspraak maken via algemeen nummer politie)

spreekuur:
elke 1e maandag van de maand
14.00 - 15.00 uur
buurtcentrum Kolkzicht
Klokkeluiderstraat 57

 

Mijn naam is Dion Ringeling. Ik werk al 15 jaar bij de Almeerse politie. Het centrum van Almere is heel divers met onder andere bewoners, winkeliers, horecaondernemers en vele activiteiten en evenementen. Een levendig gebied dus dat bij uitstek op mijn lijf geschreven is, omdat ik graag in het midden van de maatschappij sta. Samen met onder andere de inwoners, maatschappelijke partners, diverse instanties en de gemeente zet ik mij maximaal in om te werken aan de leefbaarheid en de veiligheid in het mooie centrum van Almere.

Ik maak graag kennis met u. Spreek mij gerust aan op straat, maak een afspraak via telefoonnummer 0900 88 44 of kom langs op het politiebureau aan de Baljuwstraat. U kunt mij ook volgen op Facebook en via Twitter: @Dion_Ringeling.

Reacties  

#3 Ron van der Wal 14-03-2017 00:22
Dank voor uw antwoord, maar ik ben wel teleurgesteld in de snelheid van dit medium
Citeer | Melden aan beheerder
#2 Dion Ringeling 13-03-2017 19:59
Geachte heer van de wal,
Ik weet niet wat er op de beelden staat, maar als daar een strafbaar feit op staat kunt u daar gewoon aangifte van doen. Mocht er geen strafbaar feit op staan, dan kan er een melding van gemaakt worden. Bij de afspraak van de bewoner zal hierover (wel of geen aangifte) uitleg worden gegeven.
Mvg
Dion Ringeling
Citeer | Melden aan beheerder
#1 Ron van der Wal 09-03-2017 15:51
Deze week heeft een bewoner van ons appartementencomplex side by Side Toren I, zijn sleutelbos verloren ( of anderszins kwijtgeraakt) des Avonds bevond zich een vreemde jongeman in onze toren vanaf half acht tot ergens na twaalf uur s'avonds
Hij heeft een poosje in de hal gezeten en is toen op de begane grond, in de kelder en de parkeer garage gaan rondlopen. Er is een kelderbox opengemaakt, die van de bewoner van de sleutels . Inmiddels is de E-key van zowel de beneden buitendeur als van de bewoners voordeur buiten werking gemaakt door onze T-dienst. Op onze interne camera's konden we de jonge man redelijk volgen. Ik heb de beelden veilig gesteld. Maar de bewoner wil aangifte doen , maar kan pas zaterdag terecht op het Buro? Wat nu te doen/ met vriendelijke groet, Ron van der Wal,
Citeer | Melden aan beheerder

Plaats reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen